O KOMPANIJI

Dobro došli u zdraviji svijet uz kompaniju Nuga Best

Nuga Medical

 • Nuga Medical, tvrtka osnovana 2002. godine
 • Tvrtku je osnovao, danas globalni predsjednik Cho Syung-Hyun
 • Kompanija danas posluje širom svijeta, točnije u više od 115 zemalja kroz franšizu Nuga Best
 • Više od milijun ljudi širom svijeta koristi medicinsku opremu Nuga Best kod kuće, ali i u svim službenim salonima
 • Danas Nuga Best dobiva široko priznanje u cijelom svijetu

Težimo biti najbolji

 • Težimo proizvoditi najbolju opremu za svoje korisnike
 • Mnogobrojni patenti i priznanja (marke godine – 7 godina za redom, najbolji dizajn, proizvod svjetske klase) stoje iza naših proizvoda čija je namjena pomoć i ubrzanje procesa oporavka našeg tijela
 • Pomažemo ljudima da održe, vrate i podržavaju svoje zdravlje uz pomoć naše medicinske opreme

Nuga Best Hrvatska

 • Kompanija Nuga Best već više od 7 godina posluje u Republici Hrvatskoj
 • Prvi službeni Nuga Best salon otvoren je 2016. godine u Zagrebu na Trnju
 • Do sada je otvoreno 8 salona u Hrvatskoj5 u Zagrebu te po jedan u Karlovcu, Rijeci i Puli
 • Nuga Best Lotus salon nalazi se u kvartu Malešnica – Špansko i posluje od 2021. godine pod vodstvom fizioterapeutkinje Bernarde Dukši

Svojom brigom za naše kupce i naprednom tehnologijom doprinosimo stvaranju zdravijeg i humanijeg društva. Današnji Nuga Medical, svi rukovoditelji, zaposlenici i svi Nuga Best saloni rade za isti cilj, a to je prenositi zdravlje, ljubav i iznimnu uslugu korisnicima. Stoga se obvezujemo da ćemo i dalje nastaviti raditi, vodeći se istim vrijednostima i razvijati nove tehnologije kako bismo ostali vodeća globalna tvrtka s iznimnom kvalitetom usluga i medicinskih proizvoda. 

Osigurat ćemo da naš brand Nuga Best postane simbolom nove generacije vrijednosti s uslugom i kvalitetom koja se od uvijek ističe u odnosu na druge.

Globalni predsjednik Nuga Medical, Cho Syung-Hyun

Svojom brigom za naše kupce i naprednom tehnologijom doprinosimo stvaranju zdravijeg i humanijeg društva. Današnji Nuga Medical, svi rukovoditelji, zaposlenici i svi Nuga Best saloni rade za isti cilj, a to je prenositi zdravlje, ljubav i iznimnu uslugu od početaka pa sve do danas. Stoga se obvezujemo da ćemo i dalje nastaviti raditi vodeći se istim vrijednostima i razvijati nove tehnologije kako bismo i dalje ostali vodeća globalna tvrtka s iznimnom kvalitetom usluga i medicinskih proizvoda. 

Osigurat ćemo da naš brand Nuga Best postane simbolom nove generacije vrijednosti s uslugom i kvalitetom koja se od uvijek ističe u odnosu na druge.

Globalni predsjednik Nuga Medical, Cho Syung-Hyun

Današnji Nuga Medical, svi rukovoditelji, zaposlenici i svi Nuga Best saloni rade za isti cilj, a to je prenositi zdravlje, ljubav i iznimnu uslugu od početaka pa sve do nas. Stoga se obvezujemo da ćemo i dalje nastaviti raditi vodeći se istim vrijednostima i razvijati nove tehnologije kako bismo i dalje ostali vodeća globalna tvrtka s iznimnom kvalitetom usluga i medicinskih proizvoda. 

Osigurat ćemo da naš brand Nuga Best postane simbolom nove generacije vrijednosti s uslugom i kvalitetom koja se od uvijek ističe u odnosu na druge.

Globalni predsjednik Nuga Medical, Cho Syung-Hyun

NAJČEŠĆA PITANJA

Stojimo Vam na raspolaganju!

Turmanij je patentirani materijal dizajniran i proizveden isključivo za Nuga Best proizvode koji kombinira turmalin, germanij, elvan i vulkanske stijene, obrađene nano tehnologijom.

Turmanij je najbolja keramika u emitiranju dugovalnih infracrvenih zraka i aniona, prenoseći ih mnogo učinkovitije od prirodnog žada koji je nadaleko poznat po svojim zdravstvenim svojstvima. Najvažnije prednosti upotrebe turmanija su analgetsko i protuupalno djelovanje, opuštajući efekt, stimulacija mikrocirkulacije i ubrzanje čišćenja tijela.

U svim službenim Nuga Best salonima tretman traje od 30 do 40 minuta te je besplatan. Možete iskoristiti jedan besplatan tretman na našim aparatima, svaki radni dan. Uz tretman svakodnevno održavamo i radionice o  načinu primjene naše opreme u službi zdravlja. Npr., Zdravlje zglobova, kralježnice, rješavanju kroničnih upala, što je bol i kako ju tretirati, čemu služi masažni krevet kod bolova u leđima, kako si pomoći kod autoimunih bolesti i sl. Prijavite se i besplatno isprobajte toliko ugodne i korisne procese uz turmanijevu keramiku.

N6 je naš termalni masažni krevet koji istezanjem opušta vaše mišiće leđa i oslobađa vas stresa, bolova i napetosti u leđima. 

Mogućnosti za suradnju i partnerstvo

Želimo širiti svoj pozitivan utjecaj na svaki dio Hrvatske. Bit će nam zadovoljstvo ukoliko želite surađivati s nama. Bilo kao partneri u otvaranju malih salona koji se bave wellness ili fizioterapijskim tretmanima uz podršku naše opreme ili velikih salona u franšizi Nuga Best. 

brend godine Nuga best
Kompanija Nuga Best 7 godina za redom osvaja nagradu za marku godine u Južnoj Koreji i Kini.
 
Nuga Best – vodeća međunarodna kompanija na području medicinske opreme sa 22 godine na svjetskom tržištu.