PATENTIRANI SKLOPIVI MASAŽNI KREVET – N6

Oprema stvorena za tebe

N6 PATENTIRANI MASAŽNI KREVET pruža ugodnu toplinsku masažu simultanim kretanjem automatiziranih projektora od turmanijeve keramike.

Osim toplinske masaže, ovaj uređaj također omogućuje akupresurno djelovanje na biološki aktivne točke, moksa tretman infracrvenom toplinom, kao i korekciju kralježnice te dekompresiju mišića i živaca.

Infracrvena toplina turmanijeve keramike ima sposobnost dubokog prodiranja u tkiva, poticanja mikrocirkulacije, ubrzavanja metabolizma i detoksikacije tijela.

Redoviti tretmani na ovom uređaju efikasno uklanjaju simptome umora uzrokovane napetošću mišića, bolove u zglobovima, pomažu kod čestih glavobolja, stresa, nesanice, slabog imuniteta, viška kilograma te učinkovito djeluju u podizanju razine energije i vitalnosti.

Masažni krevet Nuga Best N6 je inovativan proizvod koji dominira tržištem kao jedan od najboljih masažnih kreveta koje možete dobiti. Nuga Best je vrsta masažnog kreveta izvornog podrijetla iz Koreje koji dolazi s najnovijim tehnologijama koje nude nevjerojatna terapeutska iskustva.

Masažni krevet N6 opremljen je najnaprednijom tehnologijom infracrvene terapije, magnetske terapije, valova niskih frekvencija i mnogih drugih naprednih značajki. Ove značajke zajedno stvaraju ugodno i opuštajuće iskustvo koje oslobađa napetosti mišića, ublažava bolove i otekline, poboljšava cirkulaciju krvi i limfnog sustava, aktivira imunološki sistem i potiče energetske resurse tijela.

Masažni krevet N6 pruža mnoge druge funkcije kao što su simultana pokretanja 3 seta valjaka istovremeno duž kralježnice, podešavanje temperature, funkciju samo-masaže uz pomoć 5-kugličnog projektora, jastuk s niskofrekventnom miostimulacijom koji vam omogućuju da samostalno prilagodite željeni stupanj jačine te topli pojas za lokalni utjecaj IC zraka na koljena, kukove, trbuh i sl. Sve ove značajke u skladu su s najnovijim tehnologijama, a sve kako bi Vam pružile najveću moguću udobnost.

Masažni krevet N6 Nuga Best ima sklopivi dizajn koji ga čini primamljivim za svačiji ukus. Ovaj masažni krevet napravljen je od najkvalitetnijih materijala koji pružaju izvrsnu trajnost i dugovječnost. Unatoč vrhunskoj tehnologiji, krevet je jednostavan za upotrebu i podešavanje.

Masažni krevet N6 iz Nuga Besta je izvrsna investicija za osobe koje traže najbolje od masažnih kreveta. Njegova tehnologija, udobnost i tvornička garancija jamče vam nevjerojatan terapeutski učinak i nevjerojatno opuštanje. Ova impresivna izvedba čini ga vrhunskim robotskim fizioterapeutom za svaki moderan dom. Stavite sebe na prvo mjesto i priuštite si masažu i opuštanje svaki dan!

N5

N5

N5

N5

N5

N5

N5

N5


Prethodno
Sljedeće

Karakteristike patentiranog sklopivog masažnog kreveta N6:

• Tri unutarnja projektora od turmanijeve keramike pomiču se istovremeno duž vratne, torakalne i lumbalne kralježnice i omogućuju dubinsku toplinsku akupresurnu masažu paravertebralnih mišića, te istezanje kralježnice

• Petokuglični projektor koristi se za bilo koji dio tijela za učinkovit dubinski tretman za ublažavanje napetosti mišića i boli. Također je namijenjen i za poticanje cirkulacije krvi i drenažu limfe, te masažu i tretmane pomlađivanja lica i tijela

• Pojas za miostimulaciju sadrži niskofrekventne elektrode za stimulaciju mišićnog i živčanog sustava. Učinkovito djeluje u smanjivanju masnih naslaga i celulita, te za poticanje cirkulacije krvi i drenažu limfe

• Toplinske podloge od turmanijeve i nanodijamantne keramike za ruke i noge služe za poticanje cirkulacije i smanjivanje bolova u mišićima i zglobovima

• Dodatna prostirka 45 mm viša od glavne – za učinkovit učinak na donji dio leđa.

• Psihološka relaksacija – funkcija reprodukcije glazbe

• Inovativni sklopivi dizajn

• Nova, treća  generacija Turmanijeve keramike – Nanodijamantna keramika (NDC) uz Nanodijamantni turmanij (NDT)