ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Dokazana kvaliteta!

Centar za istraživanje i razvoj NRC NUGA

NUGA R&D Center (NRC), posvećen istraživanju i razvoju novih proizvoda, stekao je Certifikat Corporate R&D Institute od Korea Industrial Technology Association (KOITA) 2005. godine. 

Od tada NRC igra ključnu ulogu u vođenju tehničkog razvoja NUGA BEST-a i postavljanje temelja da NUGA BEST postane tvrtka svjetske klase.

Nuga Medical NDT istraživački centar

Istraživački centar NDT provodi istraživanje i razvoj i proizvodi turmanij i nano-dijamant turmanij (NDT), koji su patentirani materijali NUGA BEST-a koji su razvijeni u suradnji s Fraunhoferom, jednim od vodećih svjetskih istraživačkih instituta za visokotehnološke keramičke materijale u Njemačkoj. 

NDT keramika, ključni element NUGA BEST proizvoda, pojačava toplinski učinak proizvoda putem elektrifikacije aniona i dalekog infracrvenog (FIR) zračenja.

Centar za istraživanje istočnjačkih medicinskih instrumenata NOMIC NUGA

NUGA Oriental Medical Instrument Research Center (NOMIC) provodi istraživanje medicinskih uređaja iz perspektive istočnjačke medicine u suradnji s Oriental Medical Industry Development Centrom Sveučilišta Sangji. 

Osnovan kao korporativni istraživački centar 2008., NUGA Oriental Medical Instrument Research Center brzo postaje predvodnik u naporima istraživanja i razvoja za razvoj medicinskih uređaja koji uključuju elemente istočne i zapadne medicine, na temelju rezultata kliničkih ispitivanja u istočnim bolnicama.

Međunarodni zajednički istraživački centar s Fraunhoferom u Njemačkoj

Fraunhofer, osnovan 1949., jedan je od četiri najbolja tehnička istraživačka centra u Njemačkoj i institut za primijenjena znanstvena istraživanja svjetske klase. 

NUGA BEST je 2011. sklopio međunarodni ugovor o zajedničkom istraživanju s Fraunhoferom i od tada nastoji stvoriti globalno središte za istraživanje i razvoj medicinskih uređaja visoke tehnologije.