TURMANIJEV POJAS NM-90

Oprema stvorena tebe

NM-90 Turmanijev pojas

NM-90 Turmanijev pojas

NM-90 Turmanijev pojas

NM-90 Turmanijev pojas

NM-90 Turmanijev pojas

NM-90 Turmanijev pojas

70% uredskih radnika do 40. godine života pokazuje prve simptome išijasa! Do dobi od 50 godina to postaje bolest koja ih sprječava da žive punim plućima.

Turmanijev pojas NM-90 pomoći će vam u brizi o zdravlju vaših leđa, ali i trbuha.

Pojas se učinkovito koristi za rješavanje bolova u leđima i zglobovima. Zagrijavanje infracrvenom toplinom turmanija normalizira rad probavnog trakta i bubrega. Osim toga, turmanij je izvor i negativno nabijenih iona. Turmanijeva keramika time blagotvorno djeluje na krvotok i rad dišnog sustava, normalizira san, ublažava stres i povećava vitalnost.

  

NAČINI KORIŠTENJA NM-90 POJASA

– ZDRAVLJE U TRBUHU –

Probavni trakt je naš najveći imunološki organ. Četvrtinu njegove sluznice čini imunološki aktivno tkivo. A oko 80% svih imunoloških stanica u tijelu nalazi se ovdje.Probavni trakt prvi podnosi najveći teret bakterija, virusa, parazita i otrovnih tvari. Zahvaljujući korisnim mikroorganizmima (dobre bakterije), razvijamo otpornost na uzročnike crijevnih infekcija.Što rade dobre bakterije:➡️ ne dopuštaju razvoj i širenje patogene mikroflore (loših bakterija)➡️ proizvode enzime za probavu hrane➡️ vrše sintezu vitamina B, C, K,➡️ pomažu nam apsorbirati vitamin D i soli kalcija➡️ podržavaju proizvodnju imunoglobulina➡️ stimuliraju imunološki sustav stvaranjem limfocita➡️ reguliraju imunološki odgovor na invaziju stranih tijela Današnji način prehrane, stres, alkohol, loša ekologija remete crijevnu mikrofloru i više nema nikoga tko bi se borio protiv povećanja patogenih mikroba. Rezultat je oslabljen imunitet. Ako ste svjesni da u vašem životu postoje čimbenici koji smanjuju ili otežavaju zdravu mikrofloru probavnog trakta, preporučamo Vam da isprobate termalni pojas NM-90 za podršku zdravlja probavnog trakta, leđa i jačanje imunološkog sustava. Jednostavno ga pričvrstite na područje trbuha i leđa, a turmanijeva keramika i nanodijamantni turmanij aktiviraju metaboličke procese u tijelu.Poboljšava se cirkulacija krvi, metabolizam se ubrzava, a toksini i otpad se brže eliminiraju. Čuvajte svoje zdravlje i crijeva koja vas štite. Učinkovito djeluje i na sprječavanje i liječenje čestih upala mokraćnih puteva kod žena, policističnih jajnika i bolnih menstruacija, čestih gljivičnih infekcija rodnice i upala prostate kod muškaraca. Pozivamo Vas da isprobate besplatno ovaj odličan alat u našem salonu!