TURMANIJEV POJAS NM-90

Oprema stvorena tebe

70% uredskih radnika do 40. godine života pokazuje prve simptome išijasa! Do dobi od 50 godina to postaje bolest koja ih sprječava da žive punim plućima.

Turmanijev pojas NM-90 pomoći će vam u brizi o zdravlju vaših leđa, ali i trbuha.

Pojas se učinkovito koristi za rješavanje bolova u leđima i zglobovima. Zagrijavanje infracrvenom toplinom turmanija normalizira rad probavnog trakta i bubrega. Osim toga, turmanij je izvor i negativno nabijenih iona. Turmanijeva keramika time blagotvorno djeluje na krvotok i rad dišnog sustava, normalizira san, ublažava stres i povećava vitalnost.

 
 

– ZDRAVLJE U TRBUHU –

Probavni trakt je naš najveći imunološki organ. Četvrtinu njegove sluznice čini imunološki aktivno tkivo. A oko 80% svih imunoloških stanica u tijelu nalazi se ovdje.
Probavni trakt prvi podnosi najveći teret bakterija, virusa, parazita i otrovnih tvari. Zahvaljujući korisnim mikroorganizmima (dobre bakterije), razvijamo otpornost na uzročnike crijevnih infekcija.
Što rade dobre bakterije:
➡️ ne dopuštaju razvoj i širenje patogene mikroflore (loših bakterija)
➡️ proizvode enzime za probavu hrane
➡️ vrše sintezu vitamina B, C, K,
➡️ pomažu nam apsorbirati vitamin D i soli kalcija
➡️ podržavaju proizvodnju imunoglobulina
➡️ stimuliraju imunološki sustav stvaranjem limfocita
➡️ reguliraju imunološki odgovor na invaziju stranih tijela
 
Današnji način prehrane, stres, alkohol, loša ekologija remete crijevnu mikrofloru i više nema nikoga tko bi se borio protiv povećanja patogenih mikroba. Rezultat je oslabljen imunitet.
 
Ako ste svjesni da u vašem životu postoje čimbenici koji smanjuju ili otežavaju zdravu mikrofloru probavnog trakta, preporučamo Vam da isprobate termalni pojas NM-90 za podršku zdravlja probavnog trakta, leđa i jačanje imunološkog sustava.
 
Jednostavno ga pričvrstite na područje trbuha i leđa, a turmanijeva keramika i nanodijamantni turmanij aktiviraju metaboličke procese u tijelu.
Poboljšava se cirkulacija krvi, metabolizam se ubrzava, a toksini i otpad se brže eliminiraju.
 
Čuvajte svoje zdravlje i crijeva koja vas štite.
 
Učinkovito djeluje i na sprječavanje i liječenje čestih upala mokraćnih puteva kod žena, policističnih jajnika i bolnih menstruacija, čestih gljivičnih infekcija rodnice i upala prostate kod muškaraca.
 
Pozivamo Vas da isprobate besplatno ovaj odličan alat u našem salonu!