TURMANIJEV TEPIH - T5

Oprema stvorena za tebe

Termalni tepih izrađen od turmanija i nanodijamantne turmanijeve keramike namijenjen je lokalnom zagrijavanju i akupresuri različitih dijelova tijela. Lagan je (2,2kg), fleksibilan i multifunkcionalan. 

Pogodan za zdravlje cijele obitelji – odraslih i djece. Pomoću daljinskog upravljača možete podesiti vrijeme i temperaturu po želji (40 -70°C). Tepih T5 Vam omogućuje da kombinirate rad s oporavkom: postavite T5 na stolac i možete raditi dok zagrijavate leđa i zdjelicu. 

Tepih T5, smotan i stavljen u vlastitu futrolu, praktičan je za ponijeti na put. 

S tako toplim društvom, tegobe, bolovi u leđima i zglobovima nisu strašni. S njim ćete lakše podnijeti vremenske promjene i brzo obnoviti snagu T5 je izrađen naprednom tehnologijom: grijaći element izrađen je od karbonskih vlakana što čini tepih sigurnim, fleksibilnim i izdržljivim. 

Turmanijeva keramika  i nanodijamantni  turmanij proizvode dugovalnu infracrvenu toplinu  i negativno nabijene ione koji su korisni za ljudsko tijelo. Toplina dobro opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju  krvi i smanjuje bol. Anioni razrjeđuju krv kod povećane viskoznosti (guste krvi) poboljšavajući tako funkciju disanja ali i olakšane prehrane stanica. Ubrzajte procese oporavka uz Nuga Best i T5!