KAUTERIZACIJA

Informacije

Kauterizacija, također poznata kao pregrijavanje je tradicionalna medicinska praksa koja je nekada potjecala iz Kine i stoga se proširila na okolne azijske zemlje. To je oblik toplinske terapije koja se izvodi spaljivanjem na određenim točkama tijela, uglavnom istim točkama koje se koriste u akupunkturi i akupresuri. Namjera mu je povećati “punokrvnost” cirkulacije i ublažiti bol. U suvremenoj praksi, biljka se često zdrobi, posebno zamota i spali dok se drži iznad određenih područja ili se stavlja na kožu i uklanja prije nego što dođe do pregrijavanja.

PREDNOSTI

Kauterizacija se primarno koristi za ciljanje boli uzrokovane ozljedama ili kroničnim bolestima kao što je artritis koji se često pogoršava u susretu s hladnom klimom, a olakšava primjenom topline. Također je uočena učinkovitost kod probavnih problema, nepravilne probava i pražnjenje crijeva te slabog imuniteta.

UPOTREBA U NAŠIM SALONIMA

Nuga-terapija je revolucionirala tradicionalne terapeutske prakse kako bi pružila sigurniju i jednostavniju metodu za postizanje istih rezultata. U našim proizvodima N4 i N5, koji rade zajedno s principima terapije akupresure i duboke masaže, zdravstvene dobrobiti su maksimizirane.