TURMANIJEVA MASKA ZA OČI HC1

Oprema stvorena za tebe

Oči treba zaštititi ne samo od umora, morate redovito pratiti njihovo zdravlje. Odmor i dobra opskrba krvlju – važni su čimbenici za vid – podršku zdravlju očiju pružite si uz masku HC-1 južnokorejske tvrtke “Nuga Best”.

Turmaniijeva maska za oči HC-1 izrađena je od meke elastične tkanine koja sadrži srebrna vlakna. Na unutarnjoj strani trake fiksirane su dvije ovalne konkavne ploče turmanija. Desno i lijevo, ispod turmanijevih ploča, nalaze se tri turmanijeva šesterokuta – simetrično raspoređena. Kada nosite masku, tourmanijeve ploče pokrivaju područje oko očiju, a šesterokuti pokrivaju područje ispod donjih kapaka. U području sljepoočnica na traci nalaze se dva diska od nanodijamantnog turmanija. Maska za oči HC-1 dizajnirana je uzimajući u obzir anatomske značajke lica. Fiksira se čičkom.

Turmanijeva keramika, od koje se na unutarnjoj površini obloge izrađuju diskovi i šesterokuti, jedinstvena je legura turmalina, germanija i elvana s dodatkom vulkanskih stijena. Nanodijamantni turmanij (NDT), najnoviji zajednički razvoj Nuga Besta, Instituta Fraunhofer i Istraživačkog instituta za keramiku Meissen (Njemačka), ima sposobnost povećanja stanične aktivnosti, ubrzavanja metabolizma i poboljšanja protoka krvi. 

Zagrijavajući se od topline ljudskog tijela, keramika očituje svoja korisna svojstva: emitira dugovalne infracrvene zrake blizu prirodnog toplinskog zračenja ljudskog tijela, koje lako prodiru duboko u tkiva 7-8 cm i prenose toplinsku energiju. 

Lokalno zagrijavanje uzrokuje opuštanje mišića, povećava protok krvi u tkivima, ublažava napetost i bol, potiče zasićenost stanica kisikom; stvara slabo magnetsko polje oko sebe, koje poboljšava cirkulaciju krvi na razini kapilara, normalizira vaskularni tonus, potiče metabolizam u stanicama; potiče stvaranje negativno nabijenih iona (aniona) u zraku i ionizaciju u tkivima tijela, što ubrzava biokemijske reakcije u stanicama, povećanje imuniteta i poboljšanje funkcioniranja središnjeg živčanog sustava.

Turmanijeva maska za oči HC-1 ima sljedeća korisna svojstva:
• Poboljšava vid.
• Poboljšava prijenos vizualnih živčanih impulsa.
• Potiče cirkulaciju očiju.
• Smanjuje oticanje unutarnjih struktura oka.
• Poboljšava venski odljev.
• Smanjuje intraokularni tlak.
• Povećava prozirnost leće.
• Poboljšava prehranu i regeneraciju mrežnice.
• Normalizira stanje konjunktive i rožnice.
• Ublažava umor očiju.
• Poboljšava rad suzne žlijezde i odljev suza kroz nazolakrimalni kanalić u “sindromu suhog oka”.

U kojim slučajevima se preporučuje korištenje turmanijeve maske za oči HC-1?

Kod “sindroma suhog oka”, konjunktivitisa, keratitisa, smanjena oštrine vida (kratkovidnost ili dalekovidnost), astigmatizma, katarakte, distrofije mrežnice, glaukoma.

Kako koristiti masku za oči HC-1?

Preporučuje se korištenje što je duže moguće, na primjer, nošenje noću.

Da bi se ublažio umor očiju u toku dana, preporuča se koristiti masku za oči kao oblog, nakon što ste ga prethodno ohladili.