TURMANIJEV POJAS MIOSTIMULATOR E3

Oprema stvorena za tebe

Nedostatak vremena za tjelovježbu i brigu o zdravlju i vitkosti Vašeg tijela uspješno ćete riješiti uporabom turmanijevog pojasa miostimulatora E3.
E3 je multifunkcionalna oprema čije se djelovanje temelji na učincima turmanijeve keramike i niskofrekventne struje.

Niskofrekventne elektrode djeluju stimulirajuće na rad živčanog i mišićnog sustava, na kontrakcije i opuštanje mišića, te na poticanje cirkulacije krvi i limfe. E3 je idealna oprema za osobe koje su izložene nedovoljnom kretanju, kao i za sve koji žele poboljšati svoj fizički izgled, tonus mišića i kože. Osim jačanja i oblikovanja mišića, miostimulacija potiče i sagorijevanje masnih naslaga na problematičnim područjima.

Također je i prva pomoć za ublažavanje bolova uzrokovanih kompresijom živaca i mišića. Uređaj ima baterije i može se koristiti za vrijeme rada u uredu, kod kuće, prilikom putovanja i sl. U kompletu se nalaze i čašice za vakuum miostimulaciju.

 

Nuga Best E3

Nuga Best E3

Nuga Best E3


Prethodno
Sljedeće

Pojas E3 se koristi za:
masažu i opuštanje mišića vrata, ramena i kralježnice jačanje mišića trbuha, leđa, nogu i stražnjice jačanje trbušne stijenke i duboko smještenih mišića trbuha i zdjelice koji su potpora organima masažu i limfnu drenažu lica i tijela te tretiranje dijelova tijela zahvaćenih celulitom olakšavanje bolova u kralježnici, zglobovima i mišićima poboljšanje funkcije probavnog, urogenitalnog i limfnog sustava pomaže uspostavljanju normalne funkcije ekstremiteta nakon prijeloma.

Bez uključivanja miostimulacije pojas E3 može se koristiti i kao hladna keramika koja se zagrijava tjelesnom toplinom i emitira dugovalnu infracrvenu toplinu, ionizaciju i blago magnetsko polje, te se na taj način može neograničeno primjenjivati na svim dijelovima tijela. Pojas E-3 ima i dodatnu funkciju – infracrveni laser – koji se koristi kao idealno pomoćno sredstvo za ublažavanje bolova.