Nuga Best – razvoj od početka do danas

Nuga Best razvoj od početka do danas

Nuga Best je tvrtka izrasla iz kontejnera do globalnog diva u industriji medicinskih proizvoda.
Proizvođač medicinske opreme “NUGA MEDICAL CO., LTD” (Južna Koreja), čiji je zaštitni znak “NUGA BEST” bavi se proizvodnjom i prodajom opreme za prevenciju i obnovu zdravlja ljudi. Oprema je u posljednjih 22 godine stekla mnoga priznanja i naširoko se koristi u više od 115 zemalja svijeta.
Predsjednik tvrtke, gospodin Cho Seung Hyun, diplomirani je ing. medicinske opreme. Tvorac je kreveta za masažu NUGA BEST.
On i njegova obitelj prvi su i najaktivniji korisnici opreme.

Životopis gospodina Cho Seung Hyuna i Nuga Best

  • tvorac aparata za razbijanje bubrežnih kamenaca udarnim valovima (aparat se naširoko koristi u medicinskoj praksi)
  • nositelj znanstvene nagrade IR52 (08.01.1994)
  • nositelj pohvale ministra znanosti i tehnologije Južne Koreje (21.04.1995)
  • direktor tvrtke “Joyang Medical Co, Ltd” (1998-2000)
  • direktor laboratorija i direktor proizvodnje tvrtke” Segagem Medical Co., Ltd “(2000-2002)
  • predsjednik tvrtke” NUGA MEDICAL CO ,, LTD “, tvorac opreme” NUGA BEST “(od Travnja 2002).

Povijest Nuga Besta je povijest izazova i rušenja ograničenja na globalnom tržištu brige o zdravlju. Uspjeli smo od malog kontejnera doći do globalne tvrtke s prodajnom mrežom na više od 3.500 lokacija u 115 zemalja. Nuga Best se najviše probio u Kini i Južnoj Koreji gdje je 7 godina za redom proglašen markom godine na području medicinske opreme. 

“Putovanje smo započeli 2002. godine kao mlada tvrtka koja je vodila svjetskim promjenama i ostavila snažan dojam na naše kupce vrhunskom tehnologijom i naprednim uslugama. Širimo jedinstvenu zdravstvenu kulturu i pridonosimo poboljšanju zdravlja čovječanstva. Mi smo NUGA BEST, globalna kompanija posvećena stvaranju zdravog svijeta.” Cho Syung Hyun

Kupci nam najviše cijene marketing koji im omogućuje da prije nego što kupe proizvod, mogu dobiti besplatni probni period u našim salonima i iz prve ruke osjetiti izvrsnost i kvalitetu naših proizvoda.

U duhu ljubavi, zdravlja i služenja, otvoreni smo svima koji imaju želju i/ili potrebu isprobati proizvode besplatno.

2 thoughts on “Nuga Best – razvoj od početka do danas”

  1. Dobar dan imate fantastičnu opremu i zainteresirana sam za kupovinu par kreveta, platformi za stopala i još neke opreme .u formiranju sam udruge koja želi provoditi fizikalnu terapiju na vašim masažerima.Zanima me cjena novog krevet N4, N6, platforme za noge .Posjedujem Vas tepih i jastuk s kojima san jako zadovoljna.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)